1502855_10152090830003965_886762112_o.jpg
koe.jpg
koe2.jpg
koe3.jpg
naamloos-205.jpg

 

Aan welke eisen en certificering voldoet het bedrijf?

  • Ons bedrijf volgt de Keten Kwaliteit Melk.
  • We volgen de hygiënecode Slagerij.

Daarnaast maken we gebruik van onze koelwagen, zodat het vlees optimaal geconditioneerd blijft tijdens de verwerking.

 

Zijn jullie ook biologisch?

Nee, we kunnen onze dieren niet biologisch houden omdat we dan ons ruwvoer niet meer lokaal kunnen kopen. We proberen zo goed mogelijk voor natuur en dieren te zorgen. Door bijvoorbeeld het onkruid in onze weilanden te wieden met een egg, waardoor de onkruiddruk lager wordt. We proberen ziekten buiten ons bedrijf te houden door de dieren zo min mogelijk te verplaatsen binnen ons bedrijf en geen dieren aan te kopen. Mocht een dier toch ziek worden dan zullen we eerst homeopatische middelen gebruiken. Mocht dit uiteindelijk niet werken zullen we in overleg met een dierenarts reguliere diergeneesmiddelen gebruiken.

 

Hebben de koeien ook weidegang?

Ja, onze koeien kunnen, als het weer het toelaat, de wei in.

 

Hoe ontvang ik mijn vlees?

U ontvangt uw vlees in een doos van 39,4x29,4x17 cm. Deze doos heeft de afmeting van 1 diepvrieslade. Het vlees is gekoeld. Mocht het nodig zijn kunnen wij het vlees ook voor u invriezen.

 

Hoe kan ik betalen?

U kunt contant betalen of met de pin betalen bij het afhalen.

 

Kan ik ook alleen één soort vlees bestellen?

In verband met de duurzaamheid willen wij graag dat het hele dier volledig gebruikt wordt. Daarom maken wij vleespakketten zodat er geen vlees onbenut blijft. Voor leuke gerechten van het vlees in ons pakket kijk op onze receptenpagina. 

 

Heeft u ook rundertong en de staart?

Ja we hebben ook de rundertong en de staart. Echter omdat deze niet te verdelen is zitten deze niet in het rundvleespakket. Mocht u interesse hebben in de rundertong of in de staart, neem dan even contact met ons op.

 

 

Een (h)eerlijk stukje vlees van de boerderij....